CÉGPROFIL

Cégünk egyedi igények szerinti szoftverek és szoftverrendszerek kifejlesztésére, projektek elvégzésére szakosodott. Fejlesztéseinkhez a legmodernebb technológiákat használjuk.

Szakembereink sokéves programozói tapasztalattal rendelkeznek vállalati erőforrástervező rendszerek, logisztikai rendszerek, ügyviteli rendszerek, vállalati munkafolyamatok automatizálása, hardverek vezérlése, valamint különféle elektronikák tervezése és gyártása terén.

Kattintson ide, és olvasson szolgáltatásainkról

BEMUTATKOZUNK

A nevem Kovács Zsolt, a Bit Team Kft. tulajdonosa és vezető programozója vagyok, sokéves tapasztalattal rendszeranalízis, rendszertervezés, programozás és rendszerstruktúrák területén.

1995 óta vagyok programozó, és szerencsém volt ezidő alatt olyan cégeknek dolgozni, mint pld. Németországban az Infineon Technologies, Siemens, Daimler Chrysler - Aerospace Airbus (DASA), Herlitz, MHM, Ausztriában a Katzenberger Betonwerke, Magyarországon a Bankközi Informatikai Szövetség (BISZ), több magyarországi bank. Témakörök szerint főleg vállalati (vállalati erőforrástervezés, logisztika, gyártásirányítás, ügyvitel) és banki projektjeim voltak.

1995-2002-ig programoztam egyéni vállalkozóként, majd 2003-tól 2009-ig egy programozócsapat tagjaként folytattam munkámat. Cégemet, a Bit Team Kft-t 2008-végén alapítottam egyedi szoftverek és szoftverrendszerek fejlesztésére.

Az általunk fejlesztett szoftverek minősége mind a forráskód szintjén, mind technológiailag, mind a felhasználói felületen magas. Mindezt a legmodernebb technológiák használatával, és képzett szakemberek / partnerek közreműködésével garantáljuk Önöknek.

Kattintson ide, és olvasson referenciáinkról

EGYEDI MEGOLDÁSOK?

Napjainkban sok cég fordul az egyedi megoldások irányába.

Mik az előnyei ezeknek az egyedi szoftvereknek?

Az egyedi megoldások pontosan a vállalat munkafolyamatait fedik le, hiszen Önök fogalmazzák meg a megvalósítandó feladatot.

Az egyedi szoftverek csak a ténylegesen használt funkciókat tartalmazzák.

A szoftverfejlesztő cég mindig rendelkezésre áll a szoftver továbbfejlesztésére, az igényelt új funkciók gyorsan a programba kerülnek, a cégbeli változások és a technológia fejlődése gyorsan lekövethető.

Az általunk fejlesztett egyedi szoftverek magas minőségűek, és felhasználóbarátak.